Bouwen op vertrouwen

DS Verandabouw is sinds 2001 dé specialist in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van aluminium veranda’s, terrasoverkappingen, lamellendaken en carports. Onze bloeiende onderneming staat bekend als een high-end constructeur die jou geen standaardproducten voorschotelt, maar wel uitsluitend maatwerk levert. Als constructiebedrijf weten wij perfect hoe je aluminium moet bewerken om tot een solide geheel te komen

Betrouwbare partner

Wie kiest voor DS Verandabouw geeft de voorkeur aan topkwaliteit, duurzaamheid en een betrouwbare partner. We beginnen altijd met een wit blad, tekenen een 3D-ontwerp uit en realiseren ieder project naar wens van de klant. Ons professioneel team denkt met je mee. Wij komen steeds ter plaatse en maken een correcte budgettering. Het juiste advies en de persoonlijke begeleiding krijg je erbovenop.

Eigen atelier, eigen mensen

Elke veranda of terrasoverkapping vervaardigen en monteren we van het begin tot het einde in ons eigen ultramoderne atelier. Tijdens de productie zetten wij gesofisticeerde CNC-gestuurde machines in, maar een deel van de werkzaamheden verrichten we telkens weer op ambachtelijke wijze. De plaatsing van alle constructies gebeurt eveneens door onze eigen ervaren en gemotiveerde medewerkers.
Image
Image

Thuis in totaalprojecten

Totaalprojecten zijn ook een kolfje naar onze hand. De vakmannen van DS Verandabouw voeren aannemingswerken uit voor nieuwbouw en renovatie. Denk bijvoorbeeld aan funderingen storten, vloeren isoleren, blauwe steen plaatsen en ruwbouwwerken verrichten. Last but not least staan wij in voor de afwerking van het project tot en met de betegeling, verlichting, elektriciteit en verwarming.

Inspirerende showroom

DS Verandabouw is synoniem aan kwaliteit. En dat ervaar je in onze ruime showroom, waar beleving centraal staat. Je ontdekt er de meest moderne constructies en technieken. Ze zijn het neusje van de zalm op het gebied van esthetiek, thermische isolatie, winddichtheid, onderhoud en domotica.

Laat je in onze toonzaal ook inspireren door de eindeloze afwerkingsmogelijkheden en het onbeperkte kleurengamma van aluminium. Bij DS Verandabouw koppelen we het technische aan het esthetische, daarin onderscheiden wij ons.

 

Image